Voor 23:59 besteld = morgen in huis | Gratis verzending | Inclusief handige reisverpakking

Wat is Tolerase® G?

Wat is Tolerase® G?

Een nieuwe aanpak voor mensen met Gluten Gevoeligheid: Verken de wetenschap en voordelen van Tolerase® G.

Verlichting van Gluten Gevoeligheid

In de strijd tegen gluten is er een uniek supplement dat zich onderscheidt: de anti-gluten pillen van Little Helpers met 100% Tolerase® G.

Dit specifieke enzym, Tolerase® G, een gepatenteerde endopeptidase specifiek voor proline, is ontwikkeld door Koninklijke DSM en heeft wetenschappelijk bewezen effectief te zijn in het afbreken van glutenresiduen​ (1)​. Bovendien heeft onderzoek aangetoond dat Aspergillus niger prolyl endoprotease (AN-PEP), een enzym dat nauw verwant is aan Tolerase® G, gluten zo effectief kan afbreken dat het nauwelijks de twaalfvingerige darm bereikt, waardoor de toxiciteit van gluten mogelijk wordt geëlimineerd​ (2) (​​3)​.

Op deze pagina leggen we uit waarom we zo enthousiast zijn over dit supplement, ondersteund door wetenschappelijk onderzoek.

Wat zijn Gluten?

Gluten zijn een groep eiwitten die voornamelijk worden gevonden in granen zoals tarwe, gerst en rogge. Deze complexe eiwitten geven vorm, sterkte en textuur aan brood en andere graanproducten. Gluten zijn echter moeilijk te verteren omdat ze rijk zijn aan proline, een niet-essentieel aminozuur. Dit is de reden waarom ongeveer 13% van de wereldbevolking gevoelig is voor gluten in het dieet​ (1)​.

De Werking van Tolerase® G

Het is belangrijk op te merken dat Tolerase G is ontworpen om optimale activiteit te hebben in de moeilijke omstandigheden van de maag. Zijn effectiviteit op de spijsvertering van gluten in de maag en de twaalfvingerige darm is wetenschappelijk bewezen (1).

Studies hebben aangetoond dat een nieuw geïdentificeerde prolyl endoprotease, afkomstig van Aspergillus niger, effectief glutenproteïnen kan afbreken. Dit enzym werkt optimaal bij een pH van 4-5, blijft stabiel bij een pH van 2 en is volledig bestand tegen vertering met pepsine (2). Bovendien heeft onderzoek aangetoond dat Aspergillus niger prolyl endoprotease (AN-PEP) de afbraak van gluten in de maag zo sterk versnelt dat nauwelijks gluten de twaalfvingerige darm bereikt (3). Dit impliceert dat de gelijktijdige toediening van AN-PEP met een maaltijd die gluten bevat, de toxiciteit van gluten mogelijk kan elimineren. Dit biedt mensen de mogelijkheid om (af en toe) hun strikte glutenvrije dieet op te geven (3).

Unieke Enzymoplossing

Ontdek hoe onze pillen met 100% Tolerase® G helpen bij de vertering van gluten en uw levensstijl ondersteunt in een duidelijke video.

Little Helpers & Tolerase® G: Samen Sterker in de Strijd tegen Gluten.

Bij Little Helpers zijn we trots op onze unieke samenwerking met de producent van Tolerase® G DSM. Samen hebben we 2,5 jaar lang onderzoek verricht en onophoudelijk gewerkt aan de ontwikkeling en perfectie van onze glutenverteringspil, die 100% Tolerase® G bevat.

Ons gezamenlijke streven naar kwaliteit en effectiviteit heeft geresulteerd in een product dat ongeëvenaard is op de markt. We hebben ervoor gekozen om lokaal in Europa te produceren om de hoogste kwaliteitsstandaarden en -controle te garanderen.

Onze pil heeft zich bewezen als vele malen effectiever dan die van onze concurrenten, en we bieden dit aan tegen de beste prijs. Wij zijn ervan overtuigd dat onze pil een verschil kan maken voor mensen die worstelen met gluten sensitiviteit. Daarom moedigen we iedereen aan om het te proberen en zelf de voordelen te ervaren!

Superieure glutendegradatie

Tolerase® G is vele malen effectiever dan elk andere beschikbare supplement en is het enige enzym waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het effectief genoeg is om gluten af te breken tot het punt dat het lichaam er niet meer op reageert.